Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 18 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Onderhandelmakelaar RTL 4

Bron: RTL 4 Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2013

Als je een woning gaat aankopen, dan kom je met heel veel verschillende partijen in aanraking. Je kan denken aan de verkoopmakelaar, de taxateur, de bouwkundige, de notaris uiteindelijk en is het nu wel zo verstandig om zelf te onderhandelen, want het is vaak complexe materie? Een aankoopmakelaar kan daar uitkomst bieden en daarom ga ik langs met mijn vragen bij 'De Onderhandelmakelaar'.

Ja Han, we zijn midden in een woonwijk, "ja", daar worden natuurlijk huizen verkocht en aangekocht. Meteen de vraag wat is nu eigenlijk het verschil tussen een aankoop- en een verkoopmakelaar? "Het woord zegt het, een verkoopmakelaar die wordt ingeschakeld door een verkoper om de verkoop te ondersteunen en een aankoopmakelaar is puur alleen gericht op het belang van de koper".

Ja en waarom zou je nu eigenlijk die aankoopmakelaar inhuren, want je kunt toch ook zelf onderhandelen? "Onderhandelen is één ding, wordt altijd wel wat bemoeilijkt als je verliefd bent op een woning, dus dat kun je heel wat beter uitbesteden aan iemand. Daarnaast buiten het onderhandelen zijn natuurlijk heel wat andere aspecten die komen kijken bij de aankoop van een woning".

En als je nu besluit een woning aan te gaan kopen met een aankoopmakelaar, wat kun je dan eigenlijk allemaal verwachten? "Als die aankoopmakelaar z'n werk goed doet, dan schakelt die deskundigen in, dan doet ie niet alles zelf, want een makelaar is geen bouwkundige om wat te noemen. Dus een goede aankoopmakelaar zorgt dan ervoor dat een bouwkundig onderlegd iemand mee gaat kijken in die woning, geen rapport opmaken, meelopen. Een goede aankoopmakelaar is juridisch onderlegd, kan een koopakte beoordelen".

Maar dan ben je er dus altijd van verzekerd dat je tegen de laagste prijs koopt? "Dat is de belangrijkste taak van de aankoopmakelaar, zorgen dat iemand tegen de absolute bodemprijs koopt ja". Ja en dat willen we allemaal! Willen jullie ook advies? Kijk dan even op onze website lifestyleexperienceplus.tv.

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 802 beoordelingen