Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 26 februari (morgen) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Webinar

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke webinar.

Volg de Gratis Webinar

Waar koop je nog een kerk voor 1 euro? Nou, hier dus

Bron: Linda. Gepubliceerd: zondag 1 oktober 2023

WAAR KOOP JE NOG EEN KERK VOOR 1 EURO? NOU, HIER DUS

WHAT THE FUNDA

Een ontbijtje voor 1 euro? Krijg je niet meer. En ook de euroknallers bij die grote gele M zijn verleden tijd. Maar je kunt er nog wél een kerk in Meppel voor kopen.

Wat dat mag kosten? Ja, 1 eurootje dus.

Thumbnail voor TikTok-makelaar Korné gaat viraal: 'Word vooral herkend wanneer ik mijn Adidas-jasje draag'
TikTok-makelaar Korné gaat viraal: 'Word vooral herkend wanneer ik mijn Adidas-jasje draag'LEES OOK

KERK VOOR 1 EURO

Een hypotheek krijgen voor een woning in de stad, met modaal inkomen, maar alleenstaand? Vergeet het: zonder partner of een grote zak met contact geld kun je écht geen huis meer kopen. Maar wel een kerk, zo blijkt.

TikTok-makelaar Korné Pot heeft dit koopje gespot en geeft je in zijn video een kleine rondleiding inclusief (hilarisch) commentaar. Hebben we wel meteen één kleine kanttekening: de kerktoren krijg je er dan weer niet bij.

GENOEG PLEK

Oké, de prijs is op aanvraag. Maar wel vanaf het startbedrag van één enkele euro. En daar krijg je de 800 vierkante meters aan woonoppervlakte, de bijbehorende grond, het rijksmonumentale interieur én het orgel gewoon bij.

Inderdaad, tel uit je winst. Genoeg slaapkamers voor al die vrienden die ook niet aan een woning kunnen komen en dat midden in het centrum.

Ja, de kerk heeft een nogal specifiek bestemmingsplan. En je dient nog wel even goedgekeurd te worden door de kerkraad. Maar voor niets gaat de zon op. Schijnt lekker door die nieuwe glas-in-loodramen van je.

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod tot 48 uur eerder dan Funda

Met onze woningalert krijg jij 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat de woning op Funda staat. Dat geeft jou een enorme voorsprong op de concurrentie. Gebruik deze voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 791 beoordelingen